FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,103
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ghiveci de cartofi

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ghiveci de cartofi

 Q:   Intreaba despre Ghiveci de cartofi       
Ghiveci de cartofiIngrediente

500 g cartofi, 200 g morcovi, 300 g ceapă, 1 ţelină, 2-3 ardei graşi, 150 ml ulei, 2 legături de verdeaţă, 50 g bulion, 1 g boia, 1 g piper, sare.

Mod de prepapare

Zarzavatul curăţat şi tăiat în bucăţi se căleşte pe rand în jumătate din ulei sau se prăjeşte împreună la cuptor şi se amestecă din cand în cand. Separat, în restul de ulei se căleşte uşor ceapa tăiată mărunt, se adaugă bulionul, boi au a şi se stinge cu apă caldă. Se adaugă apoi piperul boabe şi se potriveşte de sare. Se lasă să dea în fiert, apoi se introduce vasul cu ghiveci în cuptor, pană ce se înmoaie zarzavatul şi se rumeneşte pe deasupra.

Dacă zarzavatul s-a rumenit la suprafaţă, dar legumele nu sunt încă gata, se acoperă vasul cu o hartie unsă cu ulei, să nu se ardă ghiveciul. Se lasă apoi ghiveciul pe foc mic să scadă zeama. Se serveşte cald sau rece, presărat cu verdeaţă tăiată foarte marunt.


Tag-uri: cartofi, morcovi, telina, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :