FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 789
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ghiveci de peste - de vara

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ghiveci de peste - de vara

 Q:   Intreaba despre Ghiveci de peste - de vara       
Ghiveci de peste - de vara Ingrediente:

Peşte 1,5 kg, morcovi 200 g, albitură 150 g, ceapă 250 g, vinete 1 kg, dovlecei 500 g, ardei graşi 200 g, fasole verde 300 g, mazăre verde 300 g, usturoi 40 g, roşii 1,5 kg, ulei 250 g, vin 200 ml, cimbru 1 fir, sare.

Cum se prepara:

Peştele se curăţă, se sărează, iar în interior se presară cu cimbru. Morcovii, albitura, vinetele şi dovleceii se taie felii şi se călesc în ulei. Se adaugă fasolea verde curăţată şi ruptă bucăţi, mazărea decorticată, sarea, ceapa tocată şi călită separat in ulei şi ardeii graşi tăiaţi ştraifuri şi se lasă să fiarbă circa 20 min. Se unge o tavă cu ulei şi se aşează jumătate din cantitatea de legume. Peste legume se aşează peştele, iar pe deasupra se aşează restul de legume. Se toarnă în tavă vinul, mujdeiul de usturoi şi sosul rămas de la înăbuşirea legumelor. Se dă vasul la cuptor timp de 20 min, se scoate din cuptor şi se aşează deasupra roşiile tăiate în două şi se dă din nou la cuptor încă 20 min. Se mănâncă de preferinţă rece, a doua zi după ce a fost preparat.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ghiveci, peste, fasole verde, mazare, ardei grasi, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 June '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :