Statistics:
Visits: 1,161 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ghiveci de legume- de vara
Q: | Intreaba despre Ghiveci de legume- de vara |
Ingrediente:
Ceapă 400 g, ardei graşi 200 g, vinete 400 g, cartofi 600 g, dovlecei 300 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 150 g, fasole verde 200 g, varză dulce 300 g, usturoi 30 g, roşii 1 kg, verdeaţă 2 leg, ulei 250 g, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă legumele, se spală şl se taie în bucăţi potrivite Se toacă ceapa şi se căleşte în ulei, se adaugă morcovii, pătrunjelul, ţelină şi cartofii, se călesc împreună cu ceapa. Se pune apoi varza, dovleceii, vinetele, fasolea verde, ardeii graşi. Roşiile se curăţă de pieliţe şi seminţe şi se pun la ghiveci împreună cu usturoiul şi sarea. Se dă vasul la cuptor, pană ce legumele sunt gata şi sosul a scăzut. După gust, la ghiveci, se poate pune şi un fir de cimbru.
Ceapă 400 g, ardei graşi 200 g, vinete 400 g, cartofi 600 g, dovlecei 300 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 150 g, fasole verde 200 g, varză dulce 300 g, usturoi 30 g, roşii 1 kg, verdeaţă 2 leg, ulei 250 g, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă legumele, se spală şl se taie în bucăţi potrivite Se toacă ceapa şi se căleşte în ulei, se adaugă morcovii, pătrunjelul, ţelină şi cartofii, se călesc împreună cu ceapa. Se pune apoi varza, dovleceii, vinetele, fasolea verde, ardeii graşi. Roşiile se curăţă de pieliţe şi seminţe şi se pun la ghiveci împreună cu usturoiul şi sarea. Se dă vasul la cuptor, pană ce legumele sunt gata şi sosul a scăzut. După gust, la ghiveci, se poate pune şi un fir de cimbru.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :