FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,062
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Escalop din carne de mistret cu sos de smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Escalop din carne de mistret cu sos de smantana

 Q:   Intreaba despre Escalop din carne de mistret cu sos de smantana       
Escalop din carne de mistret cu sos de smantanaIngrediente :

Carne de mistreţ 1 kg, ulei 125 g, făină 50 g, ceapă 150 g, zarzavat de supă 200 g, bulion de tomate 25 g, smantană 400 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea de mistreţ, după ce a fost marinată, se taie felii, se bate cu un batatorul de şniţel, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se prăjeşte ceapa tocată şi zarzavatul de supă dat pe razătoare. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min. şi se pasează sosul şi legumele peste escalopuri. Se adaugă smantană amestecată cu restul de făină, se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se lasă să fiarbă 30 min. la un foc domol. La servit se presară cu verdeaţă.


Tag-uri: vanat de mistret, verdeata, smantana, escalop



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :