Statistics:
Visits: 1,114 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Escalop din carne de mistret cu sos de smantana
Q: | Intreaba despre Escalop din carne de mistret cu sos de smantana |
Ingrediente :
Carne de mistreţ 1 kg, ulei 125 g, făină 50 g, ceapă 150 g, zarzavat de supă 200 g, bulion de tomate 25 g, smantană 400 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de mistreţ, după ce a fost marinată, se taie felii, se bate cu un batatorul de şniţel, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se prăjeşte ceapa tocată şi zarzavatul de supă dat pe razătoare. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min. şi se pasează sosul şi legumele peste escalopuri. Se adaugă smantană amestecată cu restul de făină, se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se lasă să fiarbă 30 min. la un foc domol. La servit se presară cu verdeaţă.
Carne de mistreţ 1 kg, ulei 125 g, făină 50 g, ceapă 150 g, zarzavat de supă 200 g, bulion de tomate 25 g, smantană 400 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de mistreţ, după ce a fost marinată, se taie felii, se bate cu un batatorul de şniţel, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se prăjeşte ceapa tocată şi zarzavatul de supă dat pe razătoare. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min. şi se pasează sosul şi legumele peste escalopuri. Se adaugă smantană amestecată cu restul de făină, se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se lasă să fiarbă 30 min. la un foc domol. La servit se presară cu verdeaţă.
Tag-uri: vanat de mistret, verdeata, smantana, escalop |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :