FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,146
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Escalop de iepure natur

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Escalop de iepure natur

 Q:   Intreaba despre Escalop de iepure natur       
Escalop de iepure naturIngrediente

Pentru 6 portii: 1 kg carne macra de iepure, 100 ml ulei sau 100 g untura, 30 g faina, 30 g bulion, 1 ceasca de vin, sare, piper pisat.

Mod de preparare

Carnea pentru escalop se taie in fileuri, cate doua bucati pentru o portie, care se bat putin cu ciocanul de carne. Se presara cu sare si cu piper pisat, se dau prin faina si se prajesc in grasime incinsa pana se rumenesc pe ambele parti.

Dupa aceea se scot intr-o craticioara, se adauga putina apa calda, se acopera si se lasa la foc incet sa fiarba 10—15 min. In timpul inabusirii se scutura craticioara ca sa nu se prinda escalopul de fundul acesteia.

In grasimea din craticioara in care s-a prajit escalopul se presara putina faina, se rumeneste putin, apoi se adauga bulionul si se stinge cu vin si cu putina apa. Se da in fiert, se rastoarna peste escalop, lasandu-se sa fiarba impreuna pana ce carnea este gata.

Se serveste cu diverse garnituri sau cu cartofi fierti natur, stropiti cu unt si presarati cu patrunjel verde taiat marunt.


Tag-uri: escalop, iepure, patrunjel



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 05 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :