Statistics:
Visits: 860 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasare cu sos de smantana
Q: | Intreaba despre Pasare cu sos de smantana |
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, ulei 100 g, smântână 600 g, lapte 200 ml, făină 75 g, unt 75 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se porţionează, se sărează şi se prăjeşte în ulei, pînă ce bucăţile de carne s-au rumenit bine pe toate părţile. Din unt, făină, smântână şi lapte se prepară un sos alb, care se fierbe l5 min., se strecoară peste bucăţile de carne şi se lasă să fiarbă la un foc domol circa 20 min. La sfarşit se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se serveşte cu verdeaţă tocată pe deasupra. Se mănâncă cu mămăliguţă caldă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 1 kg, ulei 100 g, smântână 600 g, lapte 200 ml, făină 75 g, unt 75 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se porţionează, se sărează şi se prăjeşte în ulei, pînă ce bucăţile de carne s-au rumenit bine pe toate părţile. Din unt, făină, smântână şi lapte se prepară un sos alb, care se fierbe l5 min., se strecoară peste bucăţile de carne şi se lasă să fiarbă la un foc domol circa 20 min. La sfarşit se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se serveşte cu verdeaţă tocată pe deasupra. Se mănâncă cu mămăliguţă caldă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :