FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,054
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Escalop natur

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Escalop natur

 Q:   Intreaba despre Escalop natur       
Escalop naturIngrediente

900 g carne pulpa sau muschi de porc, 30 g faina, 100 g untura, 1/2 pahar de vin, 50 g unt, piper, sare.

Mod de preparare

Carnea se taie in felii de circa 70 g fiecare, care se bat foarte putin, se sareaza, se presara cu piper, se trec prin faina si se prajesc in untura incinsa. Cand s-au rumenit pe ambele parti, se scot in alt vas, iar in untura ramasa se adauga restul de faina si se stinge cu vin.

Se potriveste de sare, se mai adauga cateva linguri de supa sau de apa calda, se rastoarna peste escalop si se mai fierb impreuna 15—20 min. Daca este inca tare, se mai adauga putina supa sau apa si se inabusa pana se inmoaie escalopul.

Se serveste cu garnitura de cartofi, orez, sau cu soteuri de legume.


Tag-uri: escalop, soteuri, carne



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :