Statistics:
Visits: 1,117 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Escalop natur
Q: | Intreaba despre Escalop natur |
Ingrediente
900 g carne pulpa sau muschi de porc, 30 g faina, 100 g untura, 1/2 pahar de vin, 50 g unt, piper, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie in felii de circa 70 g fiecare, care se bat foarte putin, se sareaza, se presara cu piper, se trec prin faina si se prajesc in untura incinsa. Cand s-au rumenit pe ambele parti, se scot in alt vas, iar in untura ramasa se adauga restul de faina si se stinge cu vin.
Se potriveste de sare, se mai adauga cateva linguri de supa sau de apa calda, se rastoarna peste escalop si se mai fierb impreuna 15—20 min. Daca este inca tare, se mai adauga putina supa sau apa si se inabusa pana se inmoaie escalopul.
Se serveste cu garnitura de cartofi, orez, sau cu soteuri de legume.
900 g carne pulpa sau muschi de porc, 30 g faina, 100 g untura, 1/2 pahar de vin, 50 g unt, piper, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie in felii de circa 70 g fiecare, care se bat foarte putin, se sareaza, se presara cu piper, se trec prin faina si se prajesc in untura incinsa. Cand s-au rumenit pe ambele parti, se scot in alt vas, iar in untura ramasa se adauga restul de faina si se stinge cu vin.
Se potriveste de sare, se mai adauga cateva linguri de supa sau de apa calda, se rastoarna peste escalop si se mai fierb impreuna 15—20 min. Daca este inca tare, se mai adauga putina supa sau apa si se inabusa pana se inmoaie escalopul.
Se serveste cu garnitura de cartofi, orez, sau cu soteuri de legume.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :