Statistics:
Visits: 940 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crochete de peste de apa dulce sau oceanic
Q: | Intreaba despre Crochete de peste de apa dulce sau oceanic |
Ingrediente:
600 g peşte fiert sau fript, 100 g unt, 100 g făină, 1/21 lapte, 2-3 ouă, sare, piper, pesmet şi ulei pentru prăjit.
Mod de preparare:
Se prepară mai întîi un sos alb astfel: se pune untul într-o crăticioarâ pe foc moale, se adaugă făina, se amestecă pană începe să capete culoarea gălbuie, se stinge cu lapte şi se mai amestecă pană se îngroaşă. Se potriveşte de sare, piper şi se adaugă carnea de peşte fiartă sau friptă, curăţată de oase, se zdrobeşte mărunt şi se amestecă bine cu sosul.
Din această compoziţie se modelează crochete de grosimea unui deget şi lungi de circa 4-5 cm, care se trec prin făină sau numai prin pesmet, după aceea prin ouă bătute şi din nou prin pesmet şi se prăjesc în ulei bine încins. In timpul prăjitului, crochetele trebuie întoarse mereu, ca să nu se ardă. Se servesc calde, stropite cu unt topit.
600 g peşte fiert sau fript, 100 g unt, 100 g făină, 1/21 lapte, 2-3 ouă, sare, piper, pesmet şi ulei pentru prăjit.
Mod de preparare:
Se prepară mai întîi un sos alb astfel: se pune untul într-o crăticioarâ pe foc moale, se adaugă făina, se amestecă pană începe să capete culoarea gălbuie, se stinge cu lapte şi se mai amestecă pană se îngroaşă. Se potriveşte de sare, piper şi se adaugă carnea de peşte fiartă sau friptă, curăţată de oase, se zdrobeşte mărunt şi se amestecă bine cu sosul.
Din această compoziţie se modelează crochete de grosimea unui deget şi lungi de circa 4-5 cm, care se trec prin făină sau numai prin pesmet, după aceea prin ouă bătute şi din nou prin pesmet şi se prăjesc în ulei bine încins. In timpul prăjitului, crochetele trebuie întoarse mereu, ca să nu se ardă. Se servesc calde, stropite cu unt topit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :