Statistics:
Visits: 1,057 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute de peste de apa dulce sau oceanic
Q: | Intreaba despre Chiftelute de peste de apa dulce sau oceanic |
Ingrediente:
600 g peşte curăţat şi fără oase, 100 g ceapă, 100 g pline, 1/41 lapte, 1-2 ouă, 1 legătură pătrunjel, sare, piper, făină şi ulei pentru prăjit.
Mod de preparare:
Peştele crud, fără oase, se trece prin maşina de tocat, împreună cu miezul de pâine înmuiat în lapte şi scurs bine, ceapa tăiată mărunt şi călită puţin în ulei. Apoi, în tocătura obţinută se adaugă ouăle crude, pătrunjelul tăiat foarte mărunt, sare, piper pisat şi se amestecă bine. Din compoziţie se fac chifteluţe care se dau prin făină sau pesmet alb şi se prăjesc în ulei încins. Se servesc calde sau reci, cu sau fără sos, cu diferite salate sau garnituri de cartofi ori cu legume sote.
600 g peşte curăţat şi fără oase, 100 g ceapă, 100 g pline, 1/41 lapte, 1-2 ouă, 1 legătură pătrunjel, sare, piper, făină şi ulei pentru prăjit.
Mod de preparare:
Peştele crud, fără oase, se trece prin maşina de tocat, împreună cu miezul de pâine înmuiat în lapte şi scurs bine, ceapa tăiată mărunt şi călită puţin în ulei. Apoi, în tocătura obţinută se adaugă ouăle crude, pătrunjelul tăiat foarte mărunt, sare, piper pisat şi se amestecă bine. Din compoziţie se fac chifteluţe care se dau prin făină sau pesmet alb şi se prăjesc în ulei încins. Se servesc calde sau reci, cu sau fără sos, cu diferite salate sau garnituri de cartofi ori cu legume sote.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :