Statistics:
Visits: 1,208 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carnati de peste
Q: | Intreaba despre Carnati de peste |
Ingrediente:
Peşte oceanic 2 kg, slănină afumată 200 g, ceapă 150 g, usturoi 25 g, piper 1 g, coreandru 5 g, dafia 2 foi, gelatină 1 foaie, sare, maţe de porc.
Mod de preparare:
Pestele se curăţă, se spală şi se fierbe 10 min. cu ceapa şi foile de dafin. După ce a fiert, se dezosează şi se teacă mărunt. Slanina se taie în cubuleţe mici. Foaia de gelatină se dizolvă în 75 ml zeamă (în care a fiert peştele), se amestecă cu mujdeiul de usturoi, coreandrul şi piperul. Se amestecă totul bine şi se umplu maţele cu această compoziţie şi se dau la un fum cald timp de citeva ore.
Peşte oceanic 2 kg, slănină afumată 200 g, ceapă 150 g, usturoi 25 g, piper 1 g, coreandru 5 g, dafia 2 foi, gelatină 1 foaie, sare, maţe de porc.
Mod de preparare:
Pestele se curăţă, se spală şi se fierbe 10 min. cu ceapa şi foile de dafin. După ce a fiert, se dezosează şi se teacă mărunt. Slanina se taie în cubuleţe mici. Foaia de gelatină se dizolvă în 75 ml zeamă (în care a fiert peştele), se amestecă cu mujdeiul de usturoi, coreandrul şi piperul. Se amestecă totul bine şi se umplu maţele cu această compoziţie şi se dau la un fum cald timp de citeva ore.
Tag-uri: peste, afumatura, mate de porc, gelatina |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :