FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 802
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Crochete de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Crochete de pasare

 Q:   Intreaba despre Crochete de pasare       
Crochete de pasareIngrediente

600 g carne de pasăre (pui sau găină), 60 g unt, 60 g făină, 4 ouă; 80 g pesmet, 1/4 L lapte, ulei pentru prăjit.

Mod de preparare

Carnea de pasăre fiartă se taie in cubuleţe foarte mici care se introduc intr-un sos alb pregătit astfel: se pun untul şi făina intr-o cratiţă pe foc domol şi se amestecă pană ce făina incepe să capete o culoare gălbuie, se stinge cu lapte şi se lasă să fiarbă pană ce se ingroaşă, amestecandu-se tot timpul.

In acest sos ingroşat se adaugă cubuleţele de carne, sare, piper şi se mai pot adăuga 2—3 ouă fierte şi tocate.

Se amestecă şi cand s-a răcit se imparte in porţii de 40—50 g, din care se formează crochete sub formă de degeţele, lungi de 4—5 cm, care se trec prin făină, ou bătut şi pesmet, apoi se prăjesc in ulei bine incins.

In timpul prăjirii, crovhetele trebuie intoarse mereu, ca să nu se ardă pe o parte. Se servesc cu mazăre sau morcov sote şi cu salată verde sau de roşii.


Tag-uri: crochete, pasare, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :