Statistics:
Visits: 976 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crochete de varza
Q: | Intreaba despre Crochete de varza |
Ingrediente:
1 varză de circa 1 kg, 200 g ceapă, 100 g paine albă, 1- 2 ouă, sare, piper, 50 g făină, 75 ml ulei.
Pentru împănat: 2 ouă, făină, pesmet. Ulei pentru prăjit.
Mod de preparare:
Varza, curăţată de cotoare, se pune la fiert cu apă şi puţină sare. Se fierbe numai pană se înmoaie foile bine, apoi se scurg foile de apă, se rulează şi se taie în firişoare subţiri. Intre timp, se taie mărunt ceapa şi se căleşte în ulei, se adaugă varza scursă bine de apă şi împreună se mai călesc pană scade zeama lăsată de varză. Se adaugă painea înmuiată în prealabil în apă şi stoarsă, sare, piper, ouă şi 50 g de făină, se amestecă şi se împarte în bucăţi egale. Acestora li se dă formă lunguiaţă de crochete, care se trec prin făină, ou bătut, pesmet şi se prăjesc în ulei încins.
1 varză de circa 1 kg, 200 g ceapă, 100 g paine albă, 1- 2 ouă, sare, piper, 50 g făină, 75 ml ulei.
Pentru împănat: 2 ouă, făină, pesmet. Ulei pentru prăjit.
Mod de preparare:
Varza, curăţată de cotoare, se pune la fiert cu apă şi puţină sare. Se fierbe numai pană se înmoaie foile bine, apoi se scurg foile de apă, se rulează şi se taie în firişoare subţiri. Intre timp, se taie mărunt ceapa şi se căleşte în ulei, se adaugă varza scursă bine de apă şi împreună se mai călesc pană scade zeama lăsată de varză. Se adaugă painea înmuiată în prealabil în apă şi stoarsă, sare, piper, ouă şi 50 g de făină, se amestecă şi se împarte în bucăţi egale. Acestora li se dă formă lunguiaţă de crochete, care se trec prin făină, ou bătut, pesmet şi se prăjesc în ulei încins.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :