Statistics:
Visits: 962 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap sau alte specii de peste cu rosii
Q: | Intreaba despre Crap sau alte specii de peste cu rosii |
Ingrediente:
1 kg peşte (crap, ştiucă, şalău, calcan, somn etc), 60 ml ulei, 100 ml vin sau apă, pătrunjel verde.
Mod de preparare:
Se curăţă peştele, se înlătură capul şi coada, iar partea rămasă se taie în bucăţi care se sărează şi se pun într-o tavă unsă bine cu ulei. Se introduce în cuptorul bine încins, ungându-se din cand în cand peştele cu uleiul din tavă. Cand peştele este gata, se scoate şi se pune pe un platou, iar în tava în care s-a fript se adaugă restul de ulei, usturoiul tocat şi se căleşte pană începe să se prăjească, adăugându-se imediat roşiile curăţate de pieliţe, sare şi piper după gust, apoi se lasă să se mai călească 10 min, după care se adaugă vinul. Se răstoarnă apoi peste peştele aranjat pe pla¬tou. La servire se presară cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
1 kg peşte (crap, ştiucă, şalău, calcan, somn etc), 60 ml ulei, 100 ml vin sau apă, pătrunjel verde.
Mod de preparare:
Se curăţă peştele, se înlătură capul şi coada, iar partea rămasă se taie în bucăţi care se sărează şi se pun într-o tavă unsă bine cu ulei. Se introduce în cuptorul bine încins, ungându-se din cand în cand peştele cu uleiul din tavă. Cand peştele este gata, se scoate şi se pune pe un platou, iar în tava în care s-a fript se adaugă restul de ulei, usturoiul tocat şi se căleşte pană începe să se prăjească, adăugându-se imediat roşiile curăţate de pieliţe, sare şi piper după gust, apoi se lasă să se mai călească 10 min, după care se adaugă vinul. Se răstoarnă apoi peste peştele aranjat pe pla¬tou. La servire se presară cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
Tag-uri: crap, ulei, apa, patrunjel verde |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :