Statistics:
Visits: 1,164 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Castraveciori si rosii marinate
Q: | Intreaba despre Castraveciori si rosii marinate |
Se aleg castraveciori dintre cei mai mici si tot atatea rosii mici in forma de prune, tari si nu prea coapte.
Castraveciorii se tin cateva ore in apa rece cu putina sare, dupa care se spala de cateva ori si se aranjeaza in borcane mici de 1 pana la 3 I, intercalandu-se cu rosii si adaugand cateva rondele de morcovi, felii de usturoi, foi de dafin si boabe de piper.
Deasupra se toarna marinata fiarta preparata din:
1 l apa, 1/4 l de otet, 50 g sare si 30 g zahar. Cand marinata a dat in fiert se ia vasul de pe foc si peste 5—6 min se toarna in borcane peste castraveciori si rosii. Borcanele se acopera imediat cu doua randuri de celofan, se leaga bine si se tin intr-un loc racoros.
Pentru o conservare mai sigura borcanele se pot steriliza 10 min in baie de apa (bain-Marie).
FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!
Castraveciorii se tin cateva ore in apa rece cu putina sare, dupa care se spala de cateva ori si se aranjeaza in borcane mici de 1 pana la 3 I, intercalandu-se cu rosii si adaugand cateva rondele de morcovi, felii de usturoi, foi de dafin si boabe de piper.
Deasupra se toarna marinata fiarta preparata din:
1 l apa, 1/4 l de otet, 50 g sare si 30 g zahar. Cand marinata a dat in fiert se ia vasul de pe foc si peste 5—6 min se toarna in borcane peste castraveciori si rosii. Borcanele se acopera imediat cu doua randuri de celofan, se leaga bine si se tin intr-un loc racoros.
Pentru o conservare mai sigura borcanele se pot steriliza 10 min in baie de apa (bain-Marie).
FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!
Tag-uri: castraveciori, rosii marinate |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 17 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :