Statistics:
Visits: 769 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap cu usturoi-crap spaniol
Q: | Intreaba despre Crap cu usturoi-crap spaniol |
Mod de preparare:
Se aleg crapi mai mari, ca să se poată tăia în felii sau în fileuri, adică: peştele curăţat se despică orizontal în două de-a lungul şirei spinării, se scot oasele mari şi după ce se taie carnea în bucăţi mai mari, se sărează, se ung cu puţin ulei şi se pun pe grătar bine încins. După ce peştele s-a fript pe ambele părţi, se pune într-o tavă şi peste el se toarnă apă clocotită (în cantitate potrivită), se acoperă cu un capac şi se lasă să dea într-un clocot, după care se ia de pe foc şi se lasă cu totul să se răcească bine. între timp, se curăţă o căpăţînă de usturoi, se pisează, apoi se dizolvă cu zeamă de peşte şi se potriveşte la gust cu sare, piper pisat şi cu oţet. Se serveşte cu mămăliguţă caldă.
Se aleg crapi mai mari, ca să se poată tăia în felii sau în fileuri, adică: peştele curăţat se despică orizontal în două de-a lungul şirei spinării, se scot oasele mari şi după ce se taie carnea în bucăţi mai mari, se sărează, se ung cu puţin ulei şi se pun pe grătar bine încins. După ce peştele s-a fript pe ambele părţi, se pune într-o tavă şi peste el se toarnă apă clocotită (în cantitate potrivită), se acoperă cu un capac şi se lasă să dea într-un clocot, după care se ia de pe foc şi se lasă cu totul să se răcească bine. între timp, se curăţă o căpăţînă de usturoi, se pisează, apoi se dizolvă cu zeamă de peşte şi se potriveşte la gust cu sare, piper pisat şi cu oţet. Se serveşte cu mămăliguţă caldă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :