Statistics:
Visits: 1,091 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Escalop portughez
Q: | Intreaba despre Escalop portughez |
Se pregateste la fel ca escalopul natur ,iar pentru 500 g (5—6 portii) sos portughez sunt necesare: 4-5 rosii mari, 1 capatana de usturoi, 50 g unt, 1/2 pahar supa de oase, 100-200 ml vin, piper, patrunjel verde, sare.
Se aleg rosii mari carnoase, se oparesc in apa clocotita ca sa se ia pielita si sa se scurga zeama, se curata de seminte, se calesc in unt, in care s-a pus o lingurita de usturoi tocat si impreuna se prajesc 10 min, apoi se adauga vinul, piperul, sare, supa sau apa (cat este nevoie) si se mai lasa sa dea in cateva clocote, dupa care se rastoarna peste escalop si impreuna se mai fierb 5—6 min.
Se serveste cu cartofi fierti natur.
Se aleg rosii mari carnoase, se oparesc in apa clocotita ca sa se ia pielita si sa se scurga zeama, se curata de seminte, se calesc in unt, in care s-a pus o lingurita de usturoi tocat si impreuna se prajesc 10 min, apoi se adauga vinul, piperul, sare, supa sau apa (cat este nevoie) si se mai lasa sa dea in cateva clocote, dupa care se rastoarna peste escalop si impreuna se mai fierb 5—6 min.
Se serveste cu cartofi fierti natur.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :