FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,008
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Escalop portughez

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Escalop portughez

 Q:   Intreaba despre Escalop portughez       
Escalop portughezSe pregateste la fel ca escalopul natur ,iar pentru 500 g (5—6 portii) sos portughez sunt necesare: 4-5 rosii mari, 1 capatana de usturoi, 50 g unt, 1/2 pahar supa de oase, 100-200 ml vin, piper, patrunjel verde, sare.

Se aleg rosii mari carnoase, se oparesc in apa clocotita ca sa se ia pielita si sa se scurga zeama, se curata de seminte, se calesc in unt, in care s-a pus o lingurita de usturoi tocat si impreuna se prajesc 10 min, apoi se adauga vinul, piperul, sare, supa sau apa (cat este nevoie) si se mai lasa sa dea in cateva clocote, dupa care se rastoarna peste escalop si impreuna se mai fierb 5—6 min.

Se serveste cu cartofi fierti natur.


Tag-uri: escalop, portughez, rosii



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :