Statistics:
Visits: 867 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap sarat cu usturoi
Q: | Intreaba despre Crap sarat cu usturoi |
Ingrediente:
1 kg crap sărat, 1 kg cartofi, 150 ml ulei, 1 lingură de oţet, usturoi, sare şi piper după gust, zarzavat de supă.
Mod de preparare:
Se pune crapul la desărat, apoi se curăţă de solzi, se spală în mai multe ape, după care se pune la fiert cu zarzavat de supă şi cu cateva boabe de piper.
După ce peştele a fiert, se ia vasul de pe foc. Intre timp, se curăţa cartofii, se spală şi se pun la fiert cu puţină sare. Cand sunt gata se scurg de zeamă, se adaugă usturoi pisat ca o cremă, ulei, se bat cartofii bine cu un tel ca pentru piure, adăugand din cand în cand zeamă de la peşte şi piper pisat, după gust. Compoziţia obţinută trebuie să iasă ca un sos gros sau ca o maioneză, apoi se pune pe un platou, iar deasupra se aşeazâ crapul fiert tăiat în felii şi stropit cu ulei amestecat cu oţet după gust.
1 kg crap sărat, 1 kg cartofi, 150 ml ulei, 1 lingură de oţet, usturoi, sare şi piper după gust, zarzavat de supă.
Mod de preparare:
Se pune crapul la desărat, apoi se curăţă de solzi, se spală în mai multe ape, după care se pune la fiert cu zarzavat de supă şi cu cateva boabe de piper.
După ce peştele a fiert, se ia vasul de pe foc. Intre timp, se curăţa cartofii, se spală şi se pun la fiert cu puţină sare. Cand sunt gata se scurg de zeamă, se adaugă usturoi pisat ca o cremă, ulei, se bat cartofii bine cu un tel ca pentru piure, adăugand din cand în cand zeamă de la peşte şi piper pisat, după gust. Compoziţia obţinută trebuie să iasă ca un sos gros sau ca o maioneză, apoi se pune pe un platou, iar deasupra se aşeazâ crapul fiert tăiat în felii şi stropit cu ulei amestecat cu oţet după gust.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :