Statistics:
Visits: 1,024 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap cu orez-pilaf de peste
Q: | Intreaba despre Crap cu orez-pilaf de peste |
Ingrediente:
1 kg peşte, 100 ml ulei, 2 cepe, 150 g orez, 1 linguriţă bulion, piper, sare
Mod de preparare:
Se curăţă peştele, se înlătură capul şi coada, iar restul se taie în bucăţi şi se presară cu sare. Ceapa tăiată mărunt se pune la călit într-o cratiţă cu ulei şi cand s-a călit puţin se adaugă orezul (ales, spălat şi bine scurs), lăsînd să se prăjească împreună cateva minute. Se pune apoi bulion şi se stinge cu apă sau cu zeamă de peşte (apa în care s-a fiert capul şi coada peştelui). Se lasă să fiarbă 10 min, după care se pun bucăţile de peşte, iar deasupra fiecăreia cate o felie de roşie.
Se stropeşte peştele cu ulei şi se introduce în cuptor unde se ţine pană se umflă orezul, iar peştele se rumeneşte puţin pe deasupra.
1 kg peşte, 100 ml ulei, 2 cepe, 150 g orez, 1 linguriţă bulion, piper, sare
Mod de preparare:
Se curăţă peştele, se înlătură capul şi coada, iar restul se taie în bucăţi şi se presară cu sare. Ceapa tăiată mărunt se pune la călit într-o cratiţă cu ulei şi cand s-a călit puţin se adaugă orezul (ales, spălat şi bine scurs), lăsînd să se prăjească împreună cateva minute. Se pune apoi bulion şi se stinge cu apă sau cu zeamă de peşte (apa în care s-a fiert capul şi coada peştelui). Se lasă să fiarbă 10 min, după care se pun bucăţile de peşte, iar deasupra fiecăreia cate o felie de roşie.
Se stropeşte peştele cu ulei şi se introduce în cuptor unde se ţine pană se umflă orezul, iar peştele se rumeneşte puţin pe deasupra.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :