Statistics:
Visits: 2,424 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pilaf cu carne de gasca
Q: | Intreaba despre Pilaf cu carne de gasca |
Ingrediente :
Carne de gască 1 kg. ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină l00 g, ulei 100 g, orez 500 g, unt 50 g, sare.
Mod de preparare :
Carnea de gască (aripi, gât, spate, măruntaie etc.) se curăţă, se spală, se taie în porţii şi se pune la fiert în apă cu sare, îndată ce începe să fiarbă se spumează cat este necesar. Se adaugă ceapa şi zarzavatul de supă şi se continuă fierberea, pană ce carnea este gata. Se scoate carnea şi se strecoară supa . Orezul se alege, se spală şi se scurge bine, se căleşte în ulei, se stinge cu 1,5 litri supă şi se dă vasul la cuptor timp de 30 min. La servit, la fiecare porţie, se pune cate o bucată de carne şi o cantitate de orez, iar peste orez se toarnă unt fierbinte.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de gască 1 kg. ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină l00 g, ulei 100 g, orez 500 g, unt 50 g, sare.
Mod de preparare :
Carnea de gască (aripi, gât, spate, măruntaie etc.) se curăţă, se spală, se taie în porţii şi se pune la fiert în apă cu sare, îndată ce începe să fiarbă se spumează cat este necesar. Se adaugă ceapa şi zarzavatul de supă şi se continuă fierberea, pană ce carnea este gata. Se scoate carnea şi se strecoară supa . Orezul se alege, se spală şi se scurge bine, se căleşte în ulei, se stinge cu 1,5 litri supă şi se dă vasul la cuptor timp de 30 min. La servit, la fiecare porţie, se pune cate o bucată de carne şi o cantitate de orez, iar peste orez se toarnă unt fierbinte.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :