Statistics:
Visits: 1,330 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chefal a la grec
Q: | Intreaba despre Chefal a la grec |
Mod de preparare:
Se curăţă chefalul, se spală, se taie în felii groase cam de 2 cm, care se stropesc cu zeamă de lămaie. Apoi se sărează, se piperează, se ung cu ulei, se aşează într-o tavă unsă cu ulei şi se introduc în cuptorul bine în-cins. Cand feliile de chefal s-au rumenit, se scoate tava din cuptor, iar peste chefal se toarnă sos ă la grec, care se pregăteşte astfel: se toarnă 100 ml ulei într-un castron, se adaugă pătrunjel tăiat mărunt, piper pisat, sare, 150 g sifon, zeamă de lămaie sau sare de lămaie (dizolvată în apă), după gust, şi se bate cu telul agitîndu-se bine. Sosul â la grec trebuie să aibă gust picant şi acrişor.
Se curăţă chefalul, se spală, se taie în felii groase cam de 2 cm, care se stropesc cu zeamă de lămaie. Apoi se sărează, se piperează, se ung cu ulei, se aşează într-o tavă unsă cu ulei şi se introduc în cuptorul bine în-cins. Cand feliile de chefal s-au rumenit, se scoate tava din cuptor, iar peste chefal se toarnă sos ă la grec, care se pregăteşte astfel: se toarnă 100 ml ulei într-un castron, se adaugă pătrunjel tăiat mărunt, piper pisat, sare, 150 g sifon, zeamă de lămaie sau sare de lămaie (dizolvată în apă), după gust, şi se bate cu telul agitîndu-se bine. Sosul â la grec trebuie să aibă gust picant şi acrişor.
Tag-uri: chefal |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :