Statistics:
Visits: 1,140 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cotlet sarbesc
Q: | Intreaba despre Cotlet sarbesc |
Ingreriente:
Cotlet de porc 750 g, ulei 125 g, ceapă 400 g, boia de ardei 2 g, orez 200 g, roşii 500 g, ardei graşi 500 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se taie felii, se bate cu un batşniţel, se prăjeşte în ulei şi se scoate într-un vas. În grăsimea rămasă se căleşte ceapa tocată mărunt, se stinge cu boia şi apă caldă, se fierbe 15 min, se adaugă la carne şi se mai fierbe 20 min. Orezul se opăreşte bine, se scurge şi se adaugă la carne împreună cu ardeii tăiaţi felii, se potriveşte gustul de sare şi se aşează pe deasupra roşiile tăiate felii. Se dă vasul la cuptor şi se lasă să fiarbă 45 min. La servit se presară verdeaţă tocată pe fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cotlet de porc 750 g, ulei 125 g, ceapă 400 g, boia de ardei 2 g, orez 200 g, roşii 500 g, ardei graşi 500 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se taie felii, se bate cu un batşniţel, se prăjeşte în ulei şi se scoate într-un vas. În grăsimea rămasă se căleşte ceapa tocată mărunt, se stinge cu boia şi apă caldă, se fierbe 15 min, se adaugă la carne şi se mai fierbe 20 min. Orezul se opăreşte bine, se scurge şi se adaugă la carne împreună cu ardeii tăiaţi felii, se potriveşte gustul de sare şi se aşează pe deasupra roşiile tăiate felii. Se dă vasul la cuptor şi se lasă să fiarbă 45 min. La servit se presară verdeaţă tocată pe fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: cotlet de porc, orez, ardei grasi, verdeata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :