FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 803
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cotlet de porc cu legume si laste

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Cotlet de porc cu legume si laste

 Q:   Intreaba despre Cotlet de porc cu legume si laste       
Cotlet de porc cu legume si lasteIngreriente:

Cotlet de porc 750 g, ulei 125 g, ceapă 300 g, morcovi 200 g. pătrunjel 100 g, cartofi 1 kg, bulion de tomate 50 g, faină 200 g, cuă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.

Cum se prepară:

Cotletele se porţionează, se bat uşor cu un batşniţel, se sărează, se trec prin făină, se prăjesc în ulei pe ambele părţi şi se scot pe un platou. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă morcovii şi pătrunjelul tăiat feliuţe şi se călesc împreună sub capac. Se stinge cu bulion amestecat cu apă, se potriveşte gustul de sare, se aşează cotletele în acest sos, iar pe deasupra se pun cartofii tăiaţi cuburi şi se fierbe în continuare, până ce cartofii sunt gata. Din făină şi ouă se face o cocă tare, se întinde o foaie din care se taie romburi cu latura de circa 2 cm (laşte), care se fierb în apă cu sare şi apoi se pun în cratiţa cu cotlete şi se mai fierb împreună 10-15 min. La servit se adaugă verdeaţa tocata mărunt.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: cotlet de porc, legume, laste, verdeata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :