Statistics:
Visits: 803 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cotlet de porc cu legume si laste
Q: | Intreaba despre Cotlet de porc cu legume si laste |
Ingreriente:
Cotlet de porc 750 g, ulei 125 g, ceapă 300 g, morcovi 200 g. pătrunjel 100 g, cartofi 1 kg, bulion de tomate 50 g, faină 200 g, cuă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Cotletele se porţionează, se bat uşor cu un batşniţel, se sărează, se trec prin făină, se prăjesc în ulei pe ambele părţi şi se scot pe un platou. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă morcovii şi pătrunjelul tăiat feliuţe şi se călesc împreună sub capac. Se stinge cu bulion amestecat cu apă, se potriveşte gustul de sare, se aşează cotletele în acest sos, iar pe deasupra se pun cartofii tăiaţi cuburi şi se fierbe în continuare, până ce cartofii sunt gata. Din făină şi ouă se face o cocă tare, se întinde o foaie din care se taie romburi cu latura de circa 2 cm (laşte), care se fierb în apă cu sare şi apoi se pun în cratiţa cu cotlete şi se mai fierb împreună 10-15 min. La servit se adaugă verdeaţa tocata mărunt.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cotlet de porc 750 g, ulei 125 g, ceapă 300 g, morcovi 200 g. pătrunjel 100 g, cartofi 1 kg, bulion de tomate 50 g, faină 200 g, cuă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Cotletele se porţionează, se bat uşor cu un batşniţel, se sărează, se trec prin făină, se prăjesc în ulei pe ambele părţi şi se scot pe un platou. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă morcovii şi pătrunjelul tăiat feliuţe şi se călesc împreună sub capac. Se stinge cu bulion amestecat cu apă, se potriveşte gustul de sare, se aşează cotletele în acest sos, iar pe deasupra se pun cartofii tăiaţi cuburi şi se fierbe în continuare, până ce cartofii sunt gata. Din făină şi ouă se face o cocă tare, se întinde o foaie din care se taie romburi cu latura de circa 2 cm (laşte), care se fierb în apă cu sare şi apoi se pun în cratiţa cu cotlete şi se mai fierb împreună 10-15 min. La servit se adaugă verdeaţa tocata mărunt.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: cotlet de porc, legume, laste, verdeata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :