FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 994
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cotlet de porc la gratar

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Cotlet de porc la gratar

 Q:   Intreaba despre Cotlet de porc la gratar       
Cotlet de porc la gratar1 kg sau 6 bucati de cotlet se bat de 2—3 ori usor, se sareaza si se pun la fript pe gratar bine incins, care se sterge cu o hartie data prin untura, in momentul in care se pune cotletul pe gratar.

Se frige pe o parte, pana capata dungile rumene de gratar, apoi se intoarce si pe partea cealalta.

Fripturile de porc la gratar trebuie bine patrunse, pe cand specialitatile de vaca pot fi lasate si in sange.

Cotletele arata mai frumos si se frig mai repede daca, inainte de a fi puse pe gratar, se scot oasele.


Tag-uri: cotlet, porc, gratar



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :