Statistics:
Visits: 1,048 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cotlet de porc cu legume
Q: | Intreaba despre Cotlet de porc cu legume |
Ingreriente:
Cotlet de porc 750 g, ulei 125 g, fasole verde 500 g, morcovi 500 g, conopidă 500 g, castraveţi verzi 500 g, ceapă 200 g, roşii 400 g, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Cotletul se taie în bucăţi, câte una la porţie, se bate uşor cu un batşniţel, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, se adaugă morcovii tăiaţi rondele groase, fasolea tăiată bucăţi de 4-5 cm, conopida desfăcută în bucheţele mici şi castraveţii verzi tăiaţi cuburi mari. Se adaugă puţină apă şi se fierbe, până ce legumele sunt aproape gata. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, se aşează pe deasupra cotletele, se acoperă cu felii de roşii şi se dă vasul la cuptor timp de 25-30 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cotlet de porc 750 g, ulei 125 g, fasole verde 500 g, morcovi 500 g, conopidă 500 g, castraveţi verzi 500 g, ceapă 200 g, roşii 400 g, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Cotletul se taie în bucăţi, câte una la porţie, se bate uşor cu un batşniţel, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, se adaugă morcovii tăiaţi rondele groase, fasolea tăiată bucăţi de 4-5 cm, conopida desfăcută în bucheţele mici şi castraveţii verzi tăiaţi cuburi mari. Se adaugă puţină apă şi se fierbe, până ce legumele sunt aproape gata. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, se aşează pe deasupra cotletele, se acoperă cu felii de roşii şi se dă vasul la cuptor timp de 25-30 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: cotlet de porc, legume, verdeata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :