Statistics:
Visits: 900 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cotlet de porc sau de vitel pane
Q: | Intreaba despre Cotlet de porc sau de vitel pane |
Ingrediente
600 g cotlet, 3 oua, 50 g faina, 100 g pesmet, 100 g untura, piper, sare si diverse garnituri, dupa dorinta.
Mod de preparare
Se taie cotletul in felii cu cate o coasta, dar fara sira spinarii. Se bat usor ca sa se aplatizeze, se presara cu piper si sare, se tavalesc prin faina, ou batut, pesmet alb si se prajesc pe ambele parti in untura bine incinsa.
Se prajesc incet ca sa se patrunda bine, circa 15—20 min, pe cand snitele obisnuite se prajesc numai 6—8 min. Se servesc cu diverse garnituri si salate.
600 g cotlet, 3 oua, 50 g faina, 100 g pesmet, 100 g untura, piper, sare si diverse garnituri, dupa dorinta.
Mod de preparare
Se taie cotletul in felii cu cate o coasta, dar fara sira spinarii. Se bat usor ca sa se aplatizeze, se presara cu piper si sare, se tavalesc prin faina, ou batut, pesmet alb si se prajesc pe ambele parti in untura bine incinsa.
Se prajesc incet ca sa se patrunda bine, circa 15—20 min, pe cand snitele obisnuite se prajesc numai 6—8 min. Se servesc cu diverse garnituri si salate.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :