FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 954
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cotlet de mistret cu ciuperci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Cotlet de mistret cu ciuperci

 Q:   Intreaba despre Cotlet de mistret cu ciuperci       
Cotlet de mistret cu ciuperciIngrediente :

Cotlet de mistreţ 1 kg, făină 75 g, ulei 125 g, morcovi ,100 g, ţelină 100 g, cea- pă 100 g, bulion de tomate 25 g, ciuperci 600 g, smantană 400 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.

Mod de preparare :

Cotletul de mistreţ, după ce a fost marinat, se taie în porţii, se condimentează cu sare şi piper, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte zarzavatul de supă dat pe razătoare şi ceapa tocată. Se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează sosul peste cotlete, se adaugă smantană amestecată cu făina rămasă şi ciupercile care au fost tăiate julien şi călite în ulei, se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se continuă fierberea, pană ce carnea este moale. La servit se presară cu verdeaţă tocată mărunt.


Tag-uri: vanat, morcovi, ciuperci, smantana



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :