Statistics:
Visits: 1,004 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cotlet de mistret cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Cotlet de mistret cu ciuperci |
Ingrediente :
Cotlet de mistreţ 1 kg, făină 75 g, ulei 125 g, morcovi ,100 g, ţelină 100 g, cea- pă 100 g, bulion de tomate 25 g, ciuperci 600 g, smantană 400 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Cotletul de mistreţ, după ce a fost marinat, se taie în porţii, se condimentează cu sare şi piper, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte zarzavatul de supă dat pe razătoare şi ceapa tocată. Se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează sosul peste cotlete, se adaugă smantană amestecată cu făina rămasă şi ciupercile care au fost tăiate julien şi călite în ulei, se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se continuă fierberea, pană ce carnea este moale. La servit se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Cotlet de mistreţ 1 kg, făină 75 g, ulei 125 g, morcovi ,100 g, ţelină 100 g, cea- pă 100 g, bulion de tomate 25 g, ciuperci 600 g, smantană 400 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Cotletul de mistreţ, după ce a fost marinat, se taie în porţii, se condimentează cu sare şi piper, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte zarzavatul de supă dat pe razătoare şi ceapa tocată. Se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează sosul peste cotlete, se adaugă smantană amestecată cu făina rămasă şi ciupercile care au fost tăiate julien şi călite în ulei, se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se continuă fierberea, pană ce carnea este moale. La servit se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :