Statistics:
Visits: 887 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cotlet de porc a la Mures
Q: | Intreaba despre Cotlet de porc a la Mures |
Ingreriente:
Cotlet de porc 750 g, făină 50 g, ulei 150 g, ceapă 250 g, varză murată 1,5 kg, roşii proaspete 300 g, bulion de tomate 50 g, smântână 200 g, sare.
Cum se prepară:
Cotletul de porc se taie felii, câte una la porţie, se bate cu un batşniţel, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se adaugă varza murată tocată şi ţinută în apă circa 3 ore. Se lasă să fiarbă 45 min, se aşează peste varză cotletele şi roşiile tăiate felii. Se dă vasul la cuptor şi, când este aproape gata, se toarnă pe deasupra smântâna şi se potriveşte gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cotlet de porc 750 g, făină 50 g, ulei 150 g, ceapă 250 g, varză murată 1,5 kg, roşii proaspete 300 g, bulion de tomate 50 g, smântână 200 g, sare.
Cum se prepară:
Cotletul de porc se taie felii, câte una la porţie, se bate cu un batşniţel, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se adaugă varza murată tocată şi ţinută în apă circa 3 ore. Se lasă să fiarbă 45 min, se aşează peste varză cotletele şi roşiile tăiate felii. Se dă vasul la cuptor şi, când este aproape gata, se toarnă pe deasupra smântâna şi se potriveşte gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: cotlet de porc, mures, varza murata, rosii, smantana |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :