FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,266
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cornulete fragede cu osanza

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Cornulete fragede cu osanza

 Q:   Intreaba despre Cornulete fragede cu osanza       
Cornulete fragede cu osanzaIngrediente:

Făină 500 g, osânză 400 g, zahăr pudră 100 g, ou 1 buc, drojdie de bere 50 g, dulceaţă sau gem 200 g, lapte 250 ml, sare.

Mod de preparare:

Osanza se dă de două ori prin maşina de tocat. Se amestecă 300 g osanză cu 100 g făină. Din restul de 100 g osanză, 400 g făină, drojdie, lapte, un ou şi sare se prepară o cocă moale care se lasă să crească. După ce coca a crescut se întinde cu sucitorul o foaie cu grosimea de circa 1 cm. Pe această foaie se întinde amestecul de osanză cu făină. Foaia se împătureşte în patru, se dă la rece şi se întinde din nou, repetandu-se toată operaţia de patru ori la intervale de 15 min. Se taie apoi pătrate cu latura de 6- 7 cm, pe care se aşează cate o linguriţă de dulceaţă sau gem. Se împăturesc pătratele în formă de triunghi şi se coc la un foc potrivit. După ce s-au copt, se pudrează cu zahăr.


Tag-uri: cornulete, osanza, patiserie, ou



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :