FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,041
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Fursecuri delicioase

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Fursecuri delicioase

 Q:   Intreaba despre Fursecuri delicioase       
Fursecuri delicioase Ingrediente

4 oua, 250-300 g untura, ,250-300 g zahar, 1 plic de zahar vanilat, coaja de lamaie sau de portocala rasa, 1 lingura de rom, 1 lingura de amoniac, faina cat cuprinde compozitia (cam 700-800 g).

Mod de preparare

Se bat ouale cu zahar bine de tot, apoi se adauga untura moale si se amesteca bine cu lingura de lemn. Se adauga zaharul vanilat, coaja de lamaie rasa, amoniacul stins cu rom sau cu 1 lingura de zeama de lamaie si treptat faina cat cuprinde, ca sa iasa o coca potrivit de moale.

Se pune aluatul pe o planseta presarata cu faina si se intinde o foaie cam de 5—6 mm grosime, se taie cu ruleta sau cu gura unui paharel forme diferite, se pun in tava si se introduc in cuptor, la foc moale. Se coc fara sa se rumeneasca.

Sunt mai bune du pa 1—2—3 zile.

Din compozitia acestui fel de coca se pot face diferite feluri de fursecuri:

1) se taie cu gura unui paharel rondele, se ung cu ou sau numai cu albus de ou si se presara deasupra nuci tocate foarte marunt si cu putin zahar tos. Se aseaza in tava si se coc la cuptor;

2) din foaia intinsa se decupeaza rondele si se coc simple. Dupa ce se coc jumatate din rondele se ung cu o crema sau cu marmelada fina si se acopera apoi cu rondelele ramase neunse si pe deasupra se pot glasa sau presara cu putin zahar pudra.
Tot din aceasta compozitie de coca se pot face mici cornulete cu diferite umpluturi.


Tag-uri: fursecuri, rondele, crema



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :