Statistics:
Visits: 947 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cornulete cu nuci din aluat dospit II
Q: | Intreaba despre Cornulete cu nuci din aluat dospit II |
Ingrediente:
Făină 850 g, lapte 200 ml, drojdie de bere 50 g, zahăr 175 g, ouă 3 buc, unt 125 , sare. Umplutura: nuci 200 g, pesmet 100 g, zahăr pudră 150 g, lapte 75 ml, coajă de lămaie rasă 30 g.
Mod de preparare:
Din făină, lapte, drojdie, zahăr, 2 ouă, unt şi puţină sare se prepară un aluat, care se lasă să dospească circa două ore. Se întind foi şi se taie în formă de triunghiuri. Se aşează în mijlocul fiecăruia crema preparată din nucile măcinate, pesmetul opărit cu lapte, zahărul şi coaja rasă de lămaie. Se rulează bucăţile de cocă, dandu-li-se formă de cornuri, se aşează pe tăvi şi se ung cu ou. Se coc la un foc potrivit.
Făină 850 g, lapte 200 ml, drojdie de bere 50 g, zahăr 175 g, ouă 3 buc, unt 125 , sare. Umplutura: nuci 200 g, pesmet 100 g, zahăr pudră 150 g, lapte 75 ml, coajă de lămaie rasă 30 g.
Mod de preparare:
Din făină, lapte, drojdie, zahăr, 2 ouă, unt şi puţină sare se prepară un aluat, care se lasă să dospească circa două ore. Se întind foi şi se taie în formă de triunghiuri. Se aşează în mijlocul fiecăruia crema preparată din nucile măcinate, pesmetul opărit cu lapte, zahărul şi coaja rasă de lămaie. Se rulează bucăţile de cocă, dandu-li-se formă de cornuri, se aşează pe tăvi şi se ung cu ou. Se coc la un foc potrivit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :