FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,057
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pui cu sparanghel

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pui cu sparanghel

 Q:   Intreaba despre Pui cu sparanghel       
Pui cu sparanghelIngrediente

1 kg pui, 1 kg sparanghel, 120 g unt, 30 g pesmet, sare.

Mod de preparare

Bucăţile de pui sau sferturile se prăjesc in jumătate din cantitatea de unt, intr-o cratiţă. După ce s-au rumenit se adaugă apă şi puţină sare şi se inăbuşă pană sunt gata.

Intre timp, se curăţă sparanghelul, se rade partea dinspre rădăcină şi se grupează in legături de cate 12 bucăţi, care se aşază cu varful in sus intr-un vas inalt cu apă sărată. Apa trebuie să acopere sparanghelul.

După ce s-a fiert, se trage vasul pe marginea plitei şi se scoate sparanghelul din apă numai cand se serveşte. Atunci se aşază pe un platou, cu varfurile peste carnea de pui cu sos, iar peste varfurile fragede se toarnă pesmet prăjit in restul de unt.


Tag-uri: pui, sparanghel, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :