Statistics:
Visits: 1,116 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui cu sparanghel
Q: | Intreaba despre Pui cu sparanghel |
Ingrediente
1 kg pui, 1 kg sparanghel, 120 g unt, 30 g pesmet, sare.
Mod de preparare
Bucăţile de pui sau sferturile se prăjesc in jumătate din cantitatea de unt, intr-o cratiţă. După ce s-au rumenit se adaugă apă şi puţină sare şi se inăbuşă pană sunt gata.
Intre timp, se curăţă sparanghelul, se rade partea dinspre rădăcină şi se grupează in legături de cate 12 bucăţi, care se aşază cu varful in sus intr-un vas inalt cu apă sărată. Apa trebuie să acopere sparanghelul.
După ce s-a fiert, se trage vasul pe marginea plitei şi se scoate sparanghelul din apă numai cand se serveşte. Atunci se aşază pe un platou, cu varfurile peste carnea de pui cu sos, iar peste varfurile fragede se toarnă pesmet prăjit in restul de unt.
1 kg pui, 1 kg sparanghel, 120 g unt, 30 g pesmet, sare.
Mod de preparare
Bucăţile de pui sau sferturile se prăjesc in jumătate din cantitatea de unt, intr-o cratiţă. După ce s-au rumenit se adaugă apă şi puţină sare şi se inăbuşă pană sunt gata.
Intre timp, se curăţă sparanghelul, se rade partea dinspre rădăcină şi se grupează in legături de cate 12 bucăţi, care se aşază cu varful in sus intr-un vas inalt cu apă sărată. Apa trebuie să acopere sparanghelul.
După ce s-a fiert, se trage vasul pe marginea plitei şi se scoate sparanghelul din apă numai cand se serveşte. Atunci se aşază pe un platou, cu varfurile peste carnea de pui cu sos, iar peste varfurile fragede se toarnă pesmet prăjit in restul de unt.
Tag-uri: pui, sparanghel, unt |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :