Statistics:
Visits: 1,066 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cornulete fragede cu nuci
Q: | Intreaba despre Cornulete fragede cu nuci |
Ingrediente
300 g faina, 200 g unt sau margarina, 100 g zahar, coaja de lamaie, 1 varf de cutit de bicarbonat, 150 g miez de nuca macinat, 3 g sare.
Mod de preparare
Se freaca margarina, se adauga zaharul si se amesteca. Se adauga coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, faina si bicarbonatul stins cu o lingurita de otet sau cu zeama de lamaie si se amesteca bine.
Se intinde o foaie de 3/4 cm grosime, se taie in patrate cu latura de 5—6 cm si se ruleaza fiecare, danduli-se forma de cornulete. Acestea se pun intr-o tava unsa cu unt si se introduc in cuptor la foc potrivit.
Cand sunt gata se scot si se tavalesc prin zahar pudra.
300 g faina, 200 g unt sau margarina, 100 g zahar, coaja de lamaie, 1 varf de cutit de bicarbonat, 150 g miez de nuca macinat, 3 g sare.
Mod de preparare
Se freaca margarina, se adauga zaharul si se amesteca. Se adauga coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, faina si bicarbonatul stins cu o lingurita de otet sau cu zeama de lamaie si se amesteca bine.
Se intinde o foaie de 3/4 cm grosime, se taie in patrate cu latura de 5—6 cm si se ruleaza fiecare, danduli-se forma de cornulete. Acestea se pun intr-o tava unsa cu unt si se introduc in cuptor la foc potrivit.
Cand sunt gata se scot si se tavalesc prin zahar pudra.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :