FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 739
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sparanghel la cuptor

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sparanghel la cuptor

 Q:   Intreaba despre Sparanghel la cuptor       
Sparanghel la cuptorIngrediente:

Sparanghel 1.5 kg, unt 100 g, făină 50 g, lapte 350 ml, caşcaval 100 g, pesmet alb 100 g, smantană 200 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Se curăţă sparanghelul de partea fibroasă, se spală în mai multe ape şi se fierbe timp de 30 min. în apă cu sare. Se scurge şi se taie părţile fragede în bucăţele de 3-4 cm. Se încălzeşte untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu laptele, se amestecă bine şi se fierbe. Se adaugă caşcavalul, pesmetul şi smantană şi se condimentează cu sare si piper Se aşează sparanghelul într-un vas de cuptor uns cu unt, se toarnă deasupra sosul şi se dă vasul la cuptor pentru rumenire.


Tag-uri: sparanghel, cascaval, pesmet, piper



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :