Statistics:
Visits: 798 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sparanghel la cuptor
Q: | Intreaba despre Sparanghel la cuptor |
Ingrediente:
Sparanghel 1.5 kg, unt 100 g, făină 50 g, lapte 350 ml, caşcaval 100 g, pesmet alb 100 g, smantană 200 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă sparanghelul de partea fibroasă, se spală în mai multe ape şi se fierbe timp de 30 min. în apă cu sare. Se scurge şi se taie părţile fragede în bucăţele de 3-4 cm. Se încălzeşte untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu laptele, se amestecă bine şi se fierbe. Se adaugă caşcavalul, pesmetul şi smantană şi se condimentează cu sare si piper Se aşează sparanghelul într-un vas de cuptor uns cu unt, se toarnă deasupra sosul şi se dă vasul la cuptor pentru rumenire.
Sparanghel 1.5 kg, unt 100 g, făină 50 g, lapte 350 ml, caşcaval 100 g, pesmet alb 100 g, smantană 200 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă sparanghelul de partea fibroasă, se spală în mai multe ape şi se fierbe timp de 30 min. în apă cu sare. Se scurge şi se taie părţile fragede în bucăţele de 3-4 cm. Se încălzeşte untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu laptele, se amestecă bine şi se fierbe. Se adaugă caşcavalul, pesmetul şi smantană şi se condimentează cu sare si piper Se aşează sparanghelul într-un vas de cuptor uns cu unt, se toarnă deasupra sosul şi se dă vasul la cuptor pentru rumenire.
Tag-uri: sparanghel, cascaval, pesmet, piper |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :