Statistics:
Visits: 735 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de maioneza verde
Q: | Intreaba despre Sos de maioneza verde |
Ingrediente:
200 g maioneză, 50 g spanac, 30 g tarhon, 1 legătură de pătrunjel verde, piper, sare, zeamă de lămaie după gust.
Mod de preparare:
Se aleg frunzele cele mai fragede de spanac, tarhon şi de pătrunjel verde (în loc de tarhon se pot pune foi de ceapă verde sau şi una şi alta). Se spală şi se pun la fiert în 1,5 l apă fiartă cu sare. Se fierb 4- 5 min, apoi se strecoară, se răcesc cu apă rece şi se lasă într-o sită să se scurgă, bine de apă, după care frunzele scurse se trec prin sită deasă. Piureul obţinut se amestecă cu maioneza şi se potriveşte la gust cu sare, piper şi zeamă de lămaie.
200 g maioneză, 50 g spanac, 30 g tarhon, 1 legătură de pătrunjel verde, piper, sare, zeamă de lămaie după gust.
Mod de preparare:
Se aleg frunzele cele mai fragede de spanac, tarhon şi de pătrunjel verde (în loc de tarhon se pot pune foi de ceapă verde sau şi una şi alta). Se spală şi se pun la fiert în 1,5 l apă fiartă cu sare. Se fierb 4- 5 min, apoi se strecoară, se răcesc cu apă rece şi se lasă într-o sită să se scurgă, bine de apă, după care frunzele scurse se trec prin sită deasă. Piureul obţinut se amestecă cu maioneza şi se potriveşte la gust cu sare, piper şi zeamă de lămaie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :