Statistics:
Visits: 883 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Coltzunasi moldovenesti
Q: | Intreaba despre Coltzunasi moldovenesti |
Ingrediente :
Făină 500 g, cartofi 500 g, ouă 5 buc., ceapă 100 g, ulei 50 g, carne afumată 100 g, unt 59 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Din făină, ouă, sare ÅŸi apă se prepară o cocă care se întinde cu sucitorul pe planÅŸetă, se taie pătrăţele cu latura de 5—7 cm. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă ÅŸi se dau prin maÅŸina de tocat. Carnea afumată se toacă mărunt, se trage în ulei, se adaugă ceapa tocată ÅŸi se trag împreună cateva minute, apoi se trec prin maÅŸina de tocat ÅŸi se toarnă peste cartofi, se amesÂtecă bine ÅŸi se condimentează cu sare ÅŸi piper. Cu această compoziÅ£ie se umplu colÅ£unaÅŸii, se lipesc bine marginile ÅŸi se fierb in apă cu sare. Se consumă calzi cu unt topit.
Făină 500 g, cartofi 500 g, ouă 5 buc., ceapă 100 g, ulei 50 g, carne afumată 100 g, unt 59 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Din făină, ouă, sare ÅŸi apă se prepară o cocă care se întinde cu sucitorul pe planÅŸetă, se taie pătrăţele cu latura de 5—7 cm. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă ÅŸi se dau prin maÅŸina de tocat. Carnea afumată se toacă mărunt, se trage în ulei, se adaugă ceapa tocată ÅŸi se trag împreună cateva minute, apoi se trec prin maÅŸina de tocat ÅŸi se toarnă peste cartofi, se amesÂtecă bine ÅŸi se condimentează cu sare ÅŸi piper. Cu această compoziÅ£ie se umplu colÅ£unaÅŸii, se lipesc bine marginile ÅŸi se fierb in apă cu sare. Se consumă calzi cu unt topit.
Tag-uri: coltzunasi, faina, cartofi, oua |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :