FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 873
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Coltzunasi moldovenesti

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Coltzunasi moldovenesti

 Q:   Intreaba despre Coltzunasi moldovenesti       
Coltzunasi moldovenestiIngrediente :

Făină 500 g, cartofi 500 g, ouă 5 buc., ceapă 100 g, ulei 50 g, carne afumată 100 g, unt 59 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Din făină, ouă, sare şi apă se prepară o cocă care se întinde cu sucitorul pe planşetă, se taie pătrăţele cu latura de 5—7 cm. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se dau prin maşina de tocat. Carnea afumată se toacă mărunt, se trage în ulei, se adaugă ceapa tocată şi se trag împreună cateva minute, apoi se trec prin maşina de tocat şi se toarnă peste cartofi, se ames­tecă bine şi se condimentează cu sare şi piper. Cu această compoziţie se umplu colţunaşii, se lipesc bine marginile şi se fierb in apă cu sare. Se consumă calzi cu unt topit.


Tag-uri: coltzunasi, faina, cartofi, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :