Statistics:
Visits: 1,091 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Coltzunasi cu branza
Q: | Intreaba despre Coltzunasi cu branza |
Ingrediente :
Făină 500 g, ouă 4 buc, branza telemea 150 g, branză de vaci 250 g, unt 50 g, sare.
Mod de preparare :
Din făină, 2 ouă, puÅ£ină sare ÅŸi apă se prepară o cocă mai deasă, care se întinde cu sucitorul ÅŸi se taie în pătrate cu latura de 5—7 mm. Telemeaua se trece prin maÅŸina de tocat, se amesÂtecă cu branza de vaci ÅŸi cu restul de ouă, se repartizează umÂplutura în mod egal pe pătratele de cocă, se îndoaie în formă de triunghi ÅŸi se lipesc bine. Se fierb colÅ£unaÅŸii în apă cu sare, se scurg, se trec prinir-un curent de apă rece, se aÅŸază într-un castron ÅŸi se toarnă peste ei unt fierbinte. Se consumă calzi.
Făină 500 g, ouă 4 buc, branza telemea 150 g, branză de vaci 250 g, unt 50 g, sare.
Mod de preparare :
Din făină, 2 ouă, puÅ£ină sare ÅŸi apă se prepară o cocă mai deasă, care se întinde cu sucitorul ÅŸi se taie în pătrate cu latura de 5—7 mm. Telemeaua se trece prin maÅŸina de tocat, se amesÂtecă cu branza de vaci ÅŸi cu restul de ouă, se repartizează umÂplutura în mod egal pe pătratele de cocă, se îndoaie în formă de triunghi ÅŸi se lipesc bine. Se fierb colÅ£unaÅŸii în apă cu sare, se scurg, se trec prinir-un curent de apă rece, se aÅŸază într-un castron ÅŸi se toarnă peste ei unt fierbinte. Se consumă calzi.
Tag-uri: coltzunasi, faina, oua, branza, unt |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :