Statistics:
Visits: 1,088 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Trandafiri moldovenesti
Q: | Intreaba despre Trandafiri moldovenesti |
Ingrediente
1 kg carne de porc macra, 250 g slanina frageda, 1/2 capatana de usturoi, coriandru, cimbru sau maghiran, sare, piper pisat, mate subtiri.
Mod de preparare
Se da carnea prin masina de tocat. Se taie slanina cubulete foarte mici, se amesteca cu carnea tocata, adaugandu-se putina apa cu zeama de usturoi, sare si piper si cu aceasta compozitie se umplu matele.
Pentru aceasta in locul sitei si al cutitului, la masina de tocat se aplica palnia de umplut carnati. Carnatii se prajesc intr-o tigaie cu untura pe plita, la aragaz sau la cuptor, la foc potrivit, sau se frig la gratar.
Se servesc cu garnitura de iahnie de fasole sau fasole batuta si cu muraturi.
1 kg carne de porc macra, 250 g slanina frageda, 1/2 capatana de usturoi, coriandru, cimbru sau maghiran, sare, piper pisat, mate subtiri.
Mod de preparare
Se da carnea prin masina de tocat. Se taie slanina cubulete foarte mici, se amesteca cu carnea tocata, adaugandu-se putina apa cu zeama de usturoi, sare si piper si cu aceasta compozitie se umplu matele.
Pentru aceasta in locul sitei si al cutitului, la masina de tocat se aplica palnia de umplut carnati. Carnatii se prajesc intr-o tigaie cu untura pe plita, la aragaz sau la cuptor, la foc potrivit, sau se frig la gratar.
Se servesc cu garnitura de iahnie de fasole sau fasole batuta si cu muraturi.
Tag-uri: trandafiri, moldovenesti, macra |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :