FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,123
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Parjoale moldovenesti

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Parjoale moldovenesti

 Q:   Intreaba despre Parjoale moldovenesti       
Parjoale moldovenestiIngrediente

500 g carne, 100 g franzela, 100 g ceapa, 1 ou, 1 legatura de marar, sare, piper pisat si usturoi dupa gust, ulei sau untura pentru prajit.
Pentru impanat: 1 lingura de faina, 2 oua, 100 g pesmet.

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite si de vine, se taie in bucati si se trece prin masina de tocat. (Prima data se da carnea prin masina de tocat fara adaos, iar a doua oara impreuna cu franzela inmuiata in apa rece si apoi bine stoarsa, ceapa taiata in felii si putin calita in 30—40 g grasime).

La tocatura obtinuta se adauga verdeata taiata marunt, usturoi pisat, 1—2 oua, piper pisat si sare, dupa gust. Se amesteca bine framantand, dupa care se formeaza parjoale de forma frunzei de visin, care se dau prin faina, oua batute si prin pesmet si se prajesc incet pe ambele parti, in grasimea infierbantata.

Se servesc cu piure de cartofi sau de fasole, spanac, mazare sau cu sote de morcovi.

Cand se servesc, parjoalele moldovenesti se pot stropi cu unt topit si cu mujdei de usturoi.


Tag-uri: parjoale, carne, franzela, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :