FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 670
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Coltzunasi cu carne de porc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Coltzunasi cu carne de porc

 Q:   Intreaba despre Coltzunasi cu carne de porc       
Coltzunasi cu carne de porcIngrediente :

Făină 500 g., ouă 2 buc, carne de porc 500 g, ceapă 150 g, ulei 150 g, pestrut alb 50 g, unt 50 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Din făină, ouă, apă şi sare se prepară o cocă mai deasă, care se întinde cu sucitorul şi se taie pătrate cu latura de 5—7 cm. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă carnea care a fost tocată şi se trag împreună timp de 25—30 min., stingandu-se din cand în cand cu puţină apă. După ce carnea s-a în­muiat se trece din nou prin maşina de tocat, apoi se reparti­zează în mod egal pe toate pătratele de cocă, se îndoaie pătra­tele în formă de triunghi şi se lipesc bine. Se fierb în apă , se scurg, se aşează într-un castron şi se toarnă pe deasu­pra pesmet prăjit în unt. Se pot prepara şi cu alte sortimente de carne.


Tag-uri: coltzunasi, carne, faina, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :