Statistics:
Visits: 670 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Coltzunasi cu carne de porc
Q: | Intreaba despre Coltzunasi cu carne de porc |
Ingrediente :
Făină 500 g., ouă 2 buc, carne de porc 500 g, ceapă 150 g, ulei 150 g, pestrut alb 50 g, unt 50 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Din făină, ouă, apă ÅŸi sare se prepară o cocă mai deasă, care se întinde cu sucitorul ÅŸi se taie pătrate cu latura de 5—7 cm. Ceapa se toacă mărunt, se căleÅŸte în ulei, se adaugă carnea care a fost tocată ÅŸi se trag împreună timp de 25—30 min., stingandu-se din cand în cand cu puÅ£ină apă. După ce carnea s-a înÂmuiat se trece din nou prin maÅŸina de tocat, apoi se repartiÂzează în mod egal pe toate pătratele de cocă, se îndoaie pătraÂtele în formă de triunghi ÅŸi se lipesc bine. Se fierb în apă , se scurg, se aÅŸează într-un castron ÅŸi se toarnă pe deasuÂpra pesmet prăjit în unt. Se pot prepara ÅŸi cu alte sortimente de carne.
Făină 500 g., ouă 2 buc, carne de porc 500 g, ceapă 150 g, ulei 150 g, pestrut alb 50 g, unt 50 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Din făină, ouă, apă ÅŸi sare se prepară o cocă mai deasă, care se întinde cu sucitorul ÅŸi se taie pătrate cu latura de 5—7 cm. Ceapa se toacă mărunt, se căleÅŸte în ulei, se adaugă carnea care a fost tocată ÅŸi se trag împreună timp de 25—30 min., stingandu-se din cand în cand cu puÅ£ină apă. După ce carnea s-a înÂmuiat se trece din nou prin maÅŸina de tocat, apoi se repartiÂzează în mod egal pe toate pătratele de cocă, se îndoaie pătraÂtele în formă de triunghi ÅŸi se lipesc bine. Se fierb în apă , se scurg, se aÅŸează într-un castron ÅŸi se toarnă pe deasuÂpra pesmet prăjit în unt. Se pot prepara ÅŸi cu alte sortimente de carne.
Tag-uri: coltzunasi, carne, faina, oua |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :