Statistics:
Visits: 790 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carne cu ciuperci proaspete
Q: | Intreaba despre Carne cu ciuperci proaspete |
Ingrediente
900 g carne, 500-600 g ciuperci proaspete, 300 g ceapă, 100 ml ulei, 100 ml vin, 1 g piper, 1 lingură de făină, 1 lingură de bulion, eventual 100 g smantană, 1 legătură de pătrunjel verde, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie în bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei, după care se scoate, iar în uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată mărunt. După ce ceapa s-a călit, se adaugă ciupercile spălate şi tăiate în felii, se acoperă şi se înăbuşă sub capac 10—20 min.
Se amestecă din cand în cand, apoi se stinge cu vin şi bulion şi se pune peste carne. Se mai adaugă apă caldă, se potriveşte de sare şi de piper şi se lasă să fiarbă pană ce carnea este gata.
La urmă se adaugă smantană amestecată cu făină şi se mai dă într-un clocot.
La servire se presară deasupra cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
900 g carne, 500-600 g ciuperci proaspete, 300 g ceapă, 100 ml ulei, 100 ml vin, 1 g piper, 1 lingură de făină, 1 lingură de bulion, eventual 100 g smantană, 1 legătură de pătrunjel verde, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie în bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei, după care se scoate, iar în uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată mărunt. După ce ceapa s-a călit, se adaugă ciupercile spălate şi tăiate în felii, se acoperă şi se înăbuşă sub capac 10—20 min.
Se amestecă din cand în cand, apoi se stinge cu vin şi bulion şi se pune peste carne. Se mai adaugă apă caldă, se potriveşte de sare şi de piper şi se lasă să fiarbă pană ce carnea este gata.
La urmă se adaugă smantană amestecată cu făină şi se mai dă într-un clocot.
La servire se presară deasupra cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 26 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :