Statistics:
Visits: 800 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciuperci cu masline
Q: | Intreaba despre Ciuperci cu masline |
Igrediente:
Ciuperci proaspete 1 kg, ulei 100 g, ceapă 200 g, bulion 50 g, măsline 200 g, lămaie 100 g. verdeaţă 4 leg, vin 100 ml, piper, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă, se spală, se taie peştişori, se fierb în apă cu sare, se scurg bine şi apoi se călesc în jumătate din cantitatea de ulei. In restul de ulei se căleşte ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion şi vin şi se adaugă piper, verdeaţă tocată şl măslinele fierte separat timp de 45 min. Se lasă să fiarbă circa 30 min., apoi se toarnă peste ciuperci şi se fierbe în continuare pană ce sosul a scăzut. Se aranjează ciupercile pe un platou şi se decorează cu felii de lămaie curăţate de coaja şi se presară cu verdeaţă tocată.
Ciuperci proaspete 1 kg, ulei 100 g, ceapă 200 g, bulion 50 g, măsline 200 g, lămaie 100 g. verdeaţă 4 leg, vin 100 ml, piper, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă, se spală, se taie peştişori, se fierb în apă cu sare, se scurg bine şi apoi se călesc în jumătate din cantitatea de ulei. In restul de ulei se căleşte ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion şi vin şi se adaugă piper, verdeaţă tocată şl măslinele fierte separat timp de 45 min. Se lasă să fiarbă circa 30 min., apoi se toarnă peste ciuperci şi se fierbe în continuare pană ce sosul a scăzut. Se aranjează ciupercile pe un platou şi se decorează cu felii de lămaie curăţate de coaja şi se presară cu verdeaţă tocată.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 05 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :