Statistics:
Visits: 820 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de pasare cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Ciorba de pasare cu ciuperci |
Ingrediente :
Carne de pasăre 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 75 g, ciuperci proaspete 300 g, orez 50 g, lămâie 100 g, pătrunjel verde 1 leg, usturoi verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de pasăre se taie în bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. După circa 30 minute, se adaugă zarzavatul de supă curăţat şi tăiat julien. Ciupercile se curăţă, se toacă mărunt şi se călesc în ulei împreună cu ceapa tocată. Se sting cu zeamă de lămie şi usturoiul tăiat mărunt şi se adaugă la ciorbă. Se pune orezul care a fost fiert separat, se potriveşte gustul de sare, iar la servit se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 75 g, ciuperci proaspete 300 g, orez 50 g, lămâie 100 g, pătrunjel verde 1 leg, usturoi verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de pasăre se taie în bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. După circa 30 minute, se adaugă zarzavatul de supă curăţat şi tăiat julien. Ciupercile se curăţă, se toacă mărunt şi se călesc în ulei împreună cu ceapa tocată. Se sting cu zeamă de lămie şi usturoiul tăiat mărunt şi se adaugă la ciorbă. Se pune orezul care a fost fiert separat, se potriveşte gustul de sare, iar la servit se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :