Statistics:
Visits: 1,059 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de capete si cozi de peste
Q: | Intreaba despre Ciorba de capete si cozi de peste |
Ingrediente :
Capete şi cozi de crap 1,5 kg, morcovi 150 g, albitură 50 g, ţelină 100 g, ceapă 200 g, roşii 500 g, ulei 50 g, verdeaţă 2 leg, zeamă de varză 1,5 l, sare.
Mod de preparare :
Zarzavatul se taie cuburi, ceapa se toacă mărunt, se călesc împreună în ulei, se sting în apă si se pun la fiert. Când zarzavatul este aproape fiert, se adaugă roşiile curăţate de coajă si seminţe şi tăiate cuburi. Zeama de varză se fierbe separat si se pune în vasul cu ciorbă. Se potriveşte gustul de sare. Capetele de peşte se curăţă de solzi, se scot bronchiile şi osul amar, cozile se curăţă de solzi, se spală în mai multe ape, se adaugă la ciorbă şi se fierb circa 10 minute. La sfârşit se pune verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Capete şi cozi de crap 1,5 kg, morcovi 150 g, albitură 50 g, ţelină 100 g, ceapă 200 g, roşii 500 g, ulei 50 g, verdeaţă 2 leg, zeamă de varză 1,5 l, sare.
Mod de preparare :
Zarzavatul se taie cuburi, ceapa se toacă mărunt, se călesc împreună în ulei, se sting în apă si se pun la fiert. Când zarzavatul este aproape fiert, se adaugă roşiile curăţate de coajă si seminţe şi tăiate cuburi. Zeama de varză se fierbe separat si se pune în vasul cu ciorbă. Se potriveşte gustul de sare. Capetele de peşte se curăţă de solzi, se scot bronchiile şi osul amar, cozile se curăţă de solzi, se spală în mai multe ape, se adaugă la ciorbă şi se fierb circa 10 minute. La sfârşit se pune verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :