Statistics:
Visits: 783 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vacuta cu varza dulce
Q: | Intreaba despre Vacuta cu varza dulce |
Ingreriente:
Came de vacă 750 g, ulei 150 g, varză dulce 2 kg, bulion de tomate 100 g, roşii 800 g, cimbru 1 fir, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi mici de 20-25 g, se sărează, se prăjeşte în ulei, se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă. Varza se taie fideluţă, se sărează, se lasă să stea o oră, se stoarce bine, se căleşte în ulei şi se pune peste carne, când aceasta este pe jumătate fiartă. Se adaugă piper boabe, cimbru şi roşiile tăiate sferturi. Se potriveşte gustul de sare şi se dă vasul la cuptor să fiarbă, până ce carnea este moale.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Came de vacă 750 g, ulei 150 g, varză dulce 2 kg, bulion de tomate 100 g, roşii 800 g, cimbru 1 fir, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi mici de 20-25 g, se sărează, se prăjeşte în ulei, se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă. Varza se taie fideluţă, se sărează, se lasă să stea o oră, se stoarce bine, se căleşte în ulei şi se pune peste carne, când aceasta este pe jumătate fiartă. Se adaugă piper boabe, cimbru şi roşiile tăiate sferturi. Se potriveşte gustul de sare şi se dă vasul la cuptor să fiarbă, până ce carnea este moale.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: carne de vaca, varza dulce, bulion, rosii, cimbru |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :