Statistics:
Visits: 828 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute de peste cu sos de ciuperci
Q: | Intreaba despre Chiftelute de peste cu sos de ciuperci |
Ingrediente:
Peşte oceanic 1,5 kg, franzelă 200 g, ceapă 200 g, ulei 125 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, ciuperci 600 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, făină 100 g, unt 50 g, vin 100 ml, bulion de tomate 30 g, sare.
Cum se prepară:
Se scot fileurile peştilor şi se trec de două ori prin maşina de tocat împreună cu franzela înmuiată in lapte si stoarsă bine. Se adaugă jumătate din cantitatea de ceapă tocată mărunt si călită în ulei, o legătură de verdeaţă tocată, ouăle, piperul si sarea şi se amestecă bine. Se formează chifteluţe, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se căleşte zarzavatul de supă dat pe răz ătoare şi restul de 100 g ceapă tocată. Se adaugă făina rămasă, se stinge cu bulion subţiat cu apă fierbinte si se lasă să fiarbă 30 min, apoi se pasează printr-o sită. Ciupercile se taie julien, se călesc în unt, se sting cu un polonic de sos şi se toarnă peste restul de sos. Se pun chifteluţele în sos, se adaugă vinul şi se fierb împreună circa 15 min. Se potriveşte gustul de sare si se adaugă restul de verdeaţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Peşte oceanic 1,5 kg, franzelă 200 g, ceapă 200 g, ulei 125 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, ciuperci 600 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, făină 100 g, unt 50 g, vin 100 ml, bulion de tomate 30 g, sare.
Cum se prepară:
Se scot fileurile peştilor şi se trec de două ori prin maşina de tocat împreună cu franzela înmuiată in lapte si stoarsă bine. Se adaugă jumătate din cantitatea de ceapă tocată mărunt si călită în ulei, o legătură de verdeaţă tocată, ouăle, piperul si sarea şi se amestecă bine. Se formează chifteluţe, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se căleşte zarzavatul de supă dat pe răz ătoare şi restul de 100 g ceapă tocată. Se adaugă făina rămasă, se stinge cu bulion subţiat cu apă fierbinte si se lasă să fiarbă 30 min, apoi se pasează printr-o sită. Ciupercile se taie julien, se călesc în unt, se sting cu un polonic de sos şi se toarnă peste restul de sos. Se pun chifteluţele în sos, se adaugă vinul şi se fierb împreună circa 15 min. Se potriveşte gustul de sare si se adaugă restul de verdeaţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: chiftelute, peste, sos, ciuperci, mancare, bulion, tomate |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :