FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,300
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pasta de peste in aspic

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pasta de peste in aspic

 Q:   Intreaba despre Pasta de peste in aspic       
Pasta de peste in aspicIngrediente:

Peşte oceanic 600 g, franzelă 400 g, unt 200 g, ceapă 200 g, lămâie 100 g, supă de oase 1,5 l, gelatină 6 foi, foi de dafin 2-3 buc, seminţe de muştar 20 g, sare.

Cum se prepara:

Peştele se fierbe în apă cu sare şi 2-3 foi de dafin. După ce s-a răcit, se desărează şi se rupe bucăţi, se adaugă franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine şi ceapa ce a fost tocată şi călită în 100 g unt. Se trece totul prin maşina de tocat, se adaugă restul de unt şi zeamă de lămâie, se omogenizează compoziţia, se porţionează şi se aşează în forme pentru aspic. Supa de oase se fierbe cu seminţele de muştar circa 20 min, se adaugă gelatina dizolvată în prealabil şi se mai fierbe câteva minute, se lasă să se răcească, se strecoară, se toarnă în forme peste pasta de peşte şi se lasă să se întărească la rece. Se scoate pasta din forme, încălzindu-se formele în apă fierbinte, se aşează pe un platou şi se decorează după dorinţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasta, peste, aspic, compozitie, gelatina, gustare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :