Statistics:
Visits: 1,313 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasta de peste in aspic
Q: | Intreaba despre Pasta de peste in aspic |
Ingrediente:
Peşte oceanic 600 g, franzelă 400 g, unt 200 g, ceapă 200 g, lămâie 100 g, supă de oase 1,5 l, gelatină 6 foi, foi de dafin 2-3 buc, seminţe de muştar 20 g, sare.
Cum se prepara:
Peştele se fierbe în apă cu sare şi 2-3 foi de dafin. După ce s-a răcit, se desărează şi se rupe bucăţi, se adaugă franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine şi ceapa ce a fost tocată şi călită în 100 g unt. Se trece totul prin maşina de tocat, se adaugă restul de unt şi zeamă de lămâie, se omogenizează compoziţia, se porţionează şi se aşează în forme pentru aspic. Supa de oase se fierbe cu seminţele de muştar circa 20 min, se adaugă gelatina dizolvată în prealabil şi se mai fierbe câteva minute, se lasă să se răcească, se strecoară, se toarnă în forme peste pasta de peşte şi se lasă să se întărească la rece. Se scoate pasta din forme, încălzindu-se formele în apă fierbinte, se aşează pe un platou şi se decorează după dorinţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Peşte oceanic 600 g, franzelă 400 g, unt 200 g, ceapă 200 g, lămâie 100 g, supă de oase 1,5 l, gelatină 6 foi, foi de dafin 2-3 buc, seminţe de muştar 20 g, sare.
Cum se prepara:
Peştele se fierbe în apă cu sare şi 2-3 foi de dafin. După ce s-a răcit, se desărează şi se rupe bucăţi, se adaugă franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine şi ceapa ce a fost tocată şi călită în 100 g unt. Se trece totul prin maşina de tocat, se adaugă restul de unt şi zeamă de lămâie, se omogenizează compoziţia, se porţionează şi se aşează în forme pentru aspic. Supa de oase se fierbe cu seminţele de muştar circa 20 min, se adaugă gelatina dizolvată în prealabil şi se mai fierbe câteva minute, se lasă să se răcească, se strecoară, se toarnă în forme peste pasta de peşte şi se lasă să se întărească la rece. Se scoate pasta din forme, încălzindu-se formele în apă fierbinte, se aşează pe un platou şi se decorează după dorinţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :