Statistics:
Visits: 745 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Turnedo Brasovean
Q: | Intreaba despre Turnedo Brasovean |
Ingreriente:
Muşchi de vacă 750 g, franzelă 250 g, margarină 100 g, unt 30 g, ouă 5 buc, sos brun 300 g, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul de vacă bine fezandat se taie felii, ca pentru şniţel, şi se dă sare şi se prăjeşte în margarină, rumenindu-se pe ambele părţi. Franzela se taie felii, câte o felie pentru fiecare felie de carne şi se prăjeşte în margarină. Din ouă şi unt se prepară ochiuri la tigaie. La servit se aşează crutoanele pe un platou, se acoperă cu feliile de carne prăjită, peste acestea se pune câte un ochi şi se toarnă pe deasupra sos brun încălzit.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Muşchi de vacă 750 g, franzelă 250 g, margarină 100 g, unt 30 g, ouă 5 buc, sos brun 300 g, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul de vacă bine fezandat se taie felii, ca pentru şniţel, şi se dă sare şi se prăjeşte în margarină, rumenindu-se pe ambele părţi. Franzela se taie felii, câte o felie pentru fiecare felie de carne şi se prăjeşte în margarină. Din ouă şi unt se prepară ochiuri la tigaie. La servit se aşează crutoanele pe un platou, se acoperă cu feliile de carne prăjită, peste acestea se pune câte un ochi şi se toarnă pe deasupra sos brun încălzit.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: turnedo, muschi de vaca, margarina, sos brun |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :