FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 745
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Turnedo Brasovean

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Turnedo Brasovean

 Q:   Intreaba despre Turnedo Brasovean       
Turnedo BrasoveanIngreriente:

Muşchi de vacă 750 g, franzelă 250 g, margarină 100 g, unt 30 g, ouă 5 buc, sos brun 300 g, sare.

Cum se prepară:

Muşchiul de vacă bine fezandat se taie felii, ca pentru şniţel, şi se dă sare şi se prăjeşte în margarină, rumenindu-se pe ambele părţi. Franzela se taie felii, câte o felie pentru fiecare felie de carne şi se prăjeşte în margarină. Din ouă şi unt se prepară ochiuri la tigaie. La servit se aşează crutoanele pe un platou, se acoperă cu feliile de carne prăjită, peste acestea se pune câte un ochi şi se toarnă pe deasupra sos brun încălzit.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: turnedo, muschi de vaca, margarina, sos brun



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :