FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,241
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Carnati taranesti din carne de porc II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   zahar   supa   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Carnati taranesti din carne de porc II

 Q:   Intreaba despre Carnati taranesti din carne de porc II       
Carnati taranesti din carne de porc II Ingrediente:

Carne de porc (pulpă) 1,5 kg, carne de porc grasă 500 g, usturoi 40 g, salpetru 2 g, piper 3 g, coreandru 20 g, sare, maţe de porc.

Mod de preparare:

Carnea se ţine 2 zile într-o saramură preparată din 2 l apă, 100 g sare, coreandru şi salpetru. Se scoate din saramură şi se ţine cateva ore în apă rece, se toacă cu satarul sau se trece prin maşina de tocat cu sită rară. Se amestecă cu mujdeiul de usturoi, piperul şi sarea. Cu această compoziţie se umplu maţele, se lasă o zi să se zvante, apoi se pun în afumătoare, la început la un fum călduţ iar, după ce carnaţii s-au colorat, se mută la fum cald, unde se ţin pană ce carnaţii s-au copt bine.


Tag-uri: mujdei, afumatura, coreandru, pulpa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :