FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 837
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Budinca cu ficat de porc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Budinca cu ficat de porc

 Q:   Intreaba despre Budinca cu ficat de porc       
Budinca cu ficat de porcIngrediente:

Ficat de porc 400 g, franzelă 150 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, unt 75 g, făină 75 g, lapte 350 ml, smântână 100 g, ouă 4 buc, piper, sare.

Mod de preparare:

Ficatul se opăreşte, se taie bucăţi, se fierbe în apă, se trece prin maşina de tocat împreună cu franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ficatul şi franzela, se călesc câteva minute împreună, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se lasă să se răcească. Din unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, se lasă să se răcorească, se adaugă gălbenuşurile, smântâna, ficatul şi franzela şi se potriveşte gustul de sare. Albuşurile se bat bine şi se încorporează în compoziţie amestecându-se uşor. Se toarnă compoziţia într-un vas de cuptor uns cu unt şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.


Tag-uri: ficat de porc, franzela, lapte, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :