Statistics:
Visits: 827 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca cu ficat de porc
Q: | Intreaba despre Budinca cu ficat de porc |
Ingrediente:
Ficat de porc 400 g, franzelă 150 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, unt 75 g, făină 75 g, lapte 350 ml, smântână 100 g, ouă 4 buc, piper, sare.
Mod de preparare:
Ficatul se opăreşte, se taie bucăţi, se fierbe în apă, se trece prin maşina de tocat împreună cu franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ficatul şi franzela, se călesc câteva minute împreună, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se lasă să se răcească. Din unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, se lasă să se răcorească, se adaugă gălbenuşurile, smântâna, ficatul şi franzela şi se potriveşte gustul de sare. Albuşurile se bat bine şi se încorporează în compoziţie amestecându-se uşor. Se toarnă compoziţia într-un vas de cuptor uns cu unt şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Ficat de porc 400 g, franzelă 150 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, unt 75 g, făină 75 g, lapte 350 ml, smântână 100 g, ouă 4 buc, piper, sare.
Mod de preparare:
Ficatul se opăreşte, se taie bucăţi, se fierbe în apă, se trece prin maşina de tocat împreună cu franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ficatul şi franzela, se călesc câteva minute împreună, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se lasă să se răcească. Din unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, se lasă să se răcorească, se adaugă gălbenuşurile, smântâna, ficatul şi franzela şi se potriveşte gustul de sare. Albuşurile se bat bine şi se încorporează în compoziţie amestecându-se uşor. Se toarnă compoziţia într-un vas de cuptor uns cu unt şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Tag-uri: ficat de porc, franzela, lapte, ulei |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :