Statistics:
Visits: 956 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de mustar cald II
Q: | Intreaba despre Sos de mustar cald II |
Ingrediente :
Unt 50 g, făină 50 g, ceapă 200 g, supă de oase 300 ml, vin alb 100 ml, muştar 30 g, zahăr 10 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se înfierbântă untul, se adaugă ceapa tocată şi se căleşte. Se încorporează făina, se căleşte puţin, se stinge cu supă de oase şi vin, se lasă să fiarbă circa 30 min., se adaugă muştarul, piperul, zahărul şi sarea şi se pasează sosul printr-o sită sau moţ. Se foloseşte la fripturi din carne de vânat.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Unt 50 g, făină 50 g, ceapă 200 g, supă de oase 300 ml, vin alb 100 ml, muştar 30 g, zahăr 10 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se înfierbântă untul, se adaugă ceapa tocată şi se căleşte. Se încorporează făina, se căleşte puţin, se stinge cu supă de oase şi vin, se lasă să fiarbă circa 30 min., se adaugă muştarul, piperul, zahărul şi sarea şi se pasează sosul printr-o sită sau moţ. Se foloseşte la fripturi din carne de vânat.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :